Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Mesela önüne katıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kabil” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan konu olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin kanatı silsile, yangın bapları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına düzenınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şık hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın ve müstacel boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu sektör temelı modellerde uygun kapı koluna benzeşim. 

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve müntesip konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı Yangın Çıkış Kapısı verilmektedir.

Hiç işkil yok ki yangın felaketi, yıl zarfında yaşama yitirilmesine ne olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaltarak bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de orospu kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve finans kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangına karşı güvende eğleşmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların gönül eminğini sağlamak üzere kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da tütünı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli âlem oluşturur.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page